Daisypath Anniversary tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fifth Birthday tickers !-.-.-Design By : pichak.net-.-.-> یک تجربه! - زندگی و پرحرفی‌های من

زندگی و پرحرفی‌های من

 

این روزا در حال تجربه‌ی مصرف گوشت بوقلمون به جای گوشت قرمز هستیم!

راستش قبلاً (مثلاً تا چند سال پیش) فکر می‌کردم مزه گوشت بوقلمون باید بیشتر شبیه گوشت مرغ باشه فقط ابعادش بزرگتره و شاید بعد از پخت یه کم پر مزه‌تر و یا غلیظ‌تر از مرغ باشه! واسه همین خیلی از ش استقبال نمی‌کردم اما باید بگم اخیراً به کشفیات جدیدی در این زمینه دست یافتم. اونم به تنهایی!!!!

نتیجه تحقیقات میدانی بنده در این زمینه بدین شرحه که جهت بهره‌برداری لازم خدمتتان ایفاد می‌گردد :

(البته حتماً خودتون بهتر می‌دونین ها! ولی برای اونایی که مثل نمی‌دونستم می‌گم)

-          اولاً مزه و طعم گوشت بوقلمون خیلی خیلی بیشتر به گوشت قرمز نزدیکه و تقریباً هیچ شباهتی به مزه مرغ نداره. ضمن اینکه اصلاً هم مثل مرغ بوی بد (هنگام پخت و یا یه روز بعد از پخت) نمی‌ده و تا دو روز بعد عطر و طعمش هیچ فرقی با روز اول نمی‌کنه!

-          جایگزین خیلی خوبی برای گوشت قرمزه، یعنی طعم غذاها مثل زمانی هستن که با گوشت قرمز پخته شدن. بویژه در غذاهایی مثل سبزی پلو یا باقالی پلو با گوشت! خورش آلو اسفناج و ... من که معتقدم به جز خورشت قرمه سبزی و قیمه (که واقعاً با گوشت قرمز عالی میشه) می‌‌شه برای باقی غذاها جایگزین گوشت قرمز بشه! (هم به صورت قلیه و هم به صورت چرخ کرده)

-          من که باهاش ماکارانی و کتلت هم پختم و هیچ احدی نفهمید که گوشتش بوقلمونه! خودم لو دادم! (به صورت چرخ کرده)

-          خیلی از مضرات گوشت قرمز رو نداره علاوه بر اینکه کلی فواید اضافه هم داره!

-          قیمتش هم خیلی خیلی به صرفه‌تر از گوشت قرمزه (خصوصاً این روزا)

 

برای اطلاع بیشتر از فواید درمانی و خواص گوشت بوقلمون مطلب زیر رو هم می‌تونید بخونین:

«در صورتی که می خواهید دچار بیماری های سرطان سینه، پروستات، بیماری MS ، آرتروز، افسردگی و اعصاب نشوید و اسید اوریک، اوره و چربی خون شما بالا نرود گوشت بوقلمون را جایگزین تمامی گوشت های مصرفی خانواده بنمایید.

1-       طبق آزمایشات انجام شده فسفر موجود در بوقلمون چهار برابر میگو می باشد که یک غذای دریایی است همچنین بهتر است که بدانید 80% عامل تشکیل کلسیم در استخوان های بدن فسفر می باشد و میزان فسفر در بوقلمون 238mg/100g می باشد.

2-      آیا می دانستید پروتئین موجود در بوقلمون 81/28 بیشتر از هر گوشتی است!

3-       آیا می دانستید بوقلمون فاقد اوره و اسید اوریک نسبت به گوشت های دیگر است که طبق تحقیقات انجام شده اسید اوریک یکی از عوامل سکته مغزی می باشد!

4-      آیا می دانستید گوشت بوقلمون به علت عدم وجود چربی میان بافتی حجم گوشت در هنگام پخت بعکس گوشت مرغ گوساله/ گوسفند و ... کم نمی شود. مرغ بعد از پختن 55%، گوشت 60% و بوقلمون 85% گوشت پخته به دست می آید!

5-       آیا می دانستید بوقلمون دارای انواع ویتامین B از جمله B1/B3/B6/B12 به میزان 7.7mg/100gr است و برای جلوگیری از افسردگی و بیماری MS و از بین بردن کم خونی مؤثر است.

6-       آیا می دانستید در بوقلمون مقدار زیادی امگا 3 وجود دارد که باعث باز شدن مجاری عروق بدن و پائین آورنده کلسترول می شود و از مزمن شدن بیماری ها جلوگیری می کند.

7-      آیا می دانستید اسیدهای آمینه ای به نام تریپتوفان 35mg/100g می باشد که در بدن تبدیل به پروتئین می شود که عامل شادابی است. اسیدهای آمینه در مرمت سلول های ماهیچه ای و اندام بدن، ناخن، پوست، مو و غدد ترشحی نقش بسیار بسزایی دارد و برای ورزشکاران بسیار مفید می باشد.

8-      در بوقلمون کلسیم 98mg/100g و برای کلیه افراد بخصوص خانم ها بسیار مفید است و همچنین کلسیم باعث کاهش کلسترول و فشار خون می شود!

9-       آیا می دانستید که چربی و کلسترول موجود در بوقلمون کمترین چربی و کلسترول نسبت به گوشت گوساله/ گوسفند مرغ و سایر گوشت هاست یعنی تا دیگر گوشت هاست.

10-   آیا می دانستید پتاسیم موجود در بوقلمون 935mg/100g بیشترین پتاسیم در تمام گوشتهاست!
پتاسیم ضد سرطان است و برای جلوگیری از سرطان سینه در خانم ها بسیار مؤثر بوده همچنین در ساختمان قلب و ماهیچه ها و خون نقش مهمی دارد، وجود آن عامل مهمی برای بسته نشدن سرخرگها و مشکلات وریدی است همچنین پتاسیم در کاهش کلسترول نقش مهمی دارد.
پادرد عمدتاً نتیجه کمبود پتاسیم و منیزم بدن، اسپاسم ماهیچه انسداد و تنگ شدن سرخرگ، مشکلات وریدی تأثیر سوء دیابت روی عضلات، اعصاب پا، رگ گرفتگی و ... تورم مفاصل است.

11-   استفاده از گوشت بوقلمون در خانواده به معنی بالا رفتن فرهنگ مصرف خانواده می باشد.

12-    آیا می دانستید 45mg/100g سلنیوم در بوقلمون چه اهمیتی دارد؟ سلنیوم همراه با کلسیم، پتاسیم و ویتامین B6-C-D و روی که همگی در گوشت بوقلمون است ضد کلیه سرطان ها بخصوص سرطان پروستات و سینه می باشد. سلنیوم تنظیم متابولیسم را به عهده دارد و برای از بین بردن سلول های غیر نرمال مؤثر بوده و اگر گوشت بوقلمون با قارچ و گوجه فرنگی میل شود خاصیت ضد سرطانی آن افزایش پیدا می کند.

13-   آیا می دانستید میزان سدیم 33mg/100g در گوشت بوقلمون می باشد از بیماری های قلبی جلوگیری می کند و باعث تنظیم فشار خون می شود و همچنین سدیم عامل جذب کلسیم و فسفر در بدن می باشد!

14-   آیا می دانستید روی در بوقلمون 63mg/100g بوده و روی باعث رشد خردسالان می شود ضد سرماخوردگی است و به ساختن DNA و هورمون مردانه در بدن کمک می کند و همچنین روی باعث تنظیم سن بلوغ در افراد می شود.

15-   و بالاخره آیا می دانستید بوقلمون دارای ماده ای به نام COQ 10 (اکسیر جوانی) می باشد که برای جلوگیری از پیری زودرس مفید است.»

لینک مطلب بالا: http://funshad.com/View/turkey-meat.html

نوشته شده در سه‌شنبه ۱٩ امرداد ۱۳۸٩ساعت ۸:٢٤ ‎ق.ظ توسط عطیه نظرات ()


Design By : Pichak